Les JERC denuncien la invisibilitat de les dones al nomenclàtor de carrers

Aquest 8 de març va ser el més reivindicatiu que es recorda. Les JERC va aprofitar la data per canviar el nom a alguns carrers. Els joves d’ERC van dedicar carrers a dones com  Montserrat Roig, Frida Kahlo, Clara Campoamor, Rosa Luxemburg, Rosa Parks o Silvia Federici, entre d’altres. Amb aquesta acció volen denunciar “la manca de rigor històric per part de tots els governs locals” i la poca visibilitat de les dones al nomenclàtor, on hi ha “56 carrers dedicats a homes, mentre que només 6 estan dedicats a dones, sent la majoria d’aquestes santes”.
.
Fotografia de les JERC Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies