L’ampli programa de l’Any del Llibre tindrà Sant Jordi com a plat fort

Després de passar el 2016 per l’Any Lorca i el 2017 per l’Any Clavé, enguany s’ha escollit el 2018 com a l’Any del Llibre. Un cop treballat el programa amb les propostes de les entitats, el consistori ja ha presentat les activitats emmarcades en aquest projecte. Segons va dir l’alcalde, Josep Maria Osuna, amb l’Any del Llibre es continuarà “teixint aquesta xarxa que fa un poble més cohesionat i millor”, fent referència a la participació de les entitats i els veïns en l’elaboració del programa. Es tracta d’un programa que busca fomentar la lectura i enfortir la creació literària i per això s’han programat activitats com presentacions de llibres locals, activitats de foment de la lectura, xerrades, teatre, música, recitals de poesia, exposicions i tallers. Una de les activitats més importants del programa serà la celebració de Sant Jordi, amb tres dies (21, 22 i 23 d’abril) farcits d’activitats relacionades amb el llibre. Una de les novetats d’aquest any és que el Sant Jordi a la Rambla organitzat per la CRAC ja no se celebrarà. En canvi, des del consistori han muntat la Fira d’Entitats amb l’ajuda de les associacions locals.
Altres activitats que destaquen al programa són la cloenda de l’Any del Llibre al desembre, amb un concert de “Els Miserables”; o la construcció del Drac dels Llibres, que formarà part del bestiari popular.
El programa d’actes encara no està tancat i tot i que un gran nombre d’entitats s’hi han sumat, altres estan acabant de perfilar la seva participació.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies