240 alumnes planten fruiters a la zona del Molí d’en Xec en el Dia de l’Arbre

Gairebé 240 alumnes de 6è de primària de les escoles Fedac, Ginesta, Clavé, Sant Gabriel, Escursell i Gassó van participar el passat divendres 23 en la 28a edició del Dia de l’Arbre. Enguany la plantada es va dur a terme a l’entorn de l’horta social del Molí d’en Xec. Els participants es van trobar al poliesportiu d’es don van anar caminant a la zona dels horts. Ho van fer pel camí del riu de la banda de l’autopista. Un cop allà van plantar figueres, ametllers, codonyers i cirerers, entres d’altres. L’activitat, com els últims anys, va comptar amb la col·laboració de 45 alumnes voluntaris de cicle superior de l’Institut Lluís Companys.
.

.
Fotografies facilitades per la Casa Natura
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies