L’Associació d’Espectadors obre el trimestre amb dues peces de dansa

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell inaugura aquest divendres 6 d’abril el seu tercer i últim trimestre de la temporada. I ho farà amb un espectacle de dansa a càrrec de la companyia local Epidemic Dance Show. Una quinzena de ballarins, sota la direcció del ballarí i coreògraf Juan López, estrenaran el seu espectacle Sectes. Com és habitual, a l’obertura del trimestre també s’explicaran els espectacles que formaran part del programa, així com la resta d’activitats organitzades per l’entitat. L’acte serà a les 21h, gratuït i obert a tothom.
I per continuar amb la dansa, el proper 13 d’abril es representarà el darrer espectacle de la companyia BCN City Ballet, formada per joves ballarins de diversos països del món. Dos espectacles de dansa per obrir el trimestre i per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.
.

.

Immortal – Amb Bruno Oro
4 de maig
Hi ha un canvi de darrera hora a la programació i en comptes de l’obra de teatre ‘Leni’ com estava previst finalment es podrà veure ‘Immortal’. Una comèdia dramàtica futurista dirigida per Marc Angelet i interpretada per l’actor i cantant Bruno Oro que es desdoblarà en multitud de personatges.
.
Sota la catifa – De Jordi Calafí i Alexis García
1 de juny
Tres detectius investiguen la desaparició del qui és considerat el degà dels detectius a Catalunya en una habitació d’hotel. “Sota la catifa” presenta la cara més fosca de la feina dels detectius a través d’un thriller.
.

Othelo – Cia. Buendia Theatre
18 de maig
Amb grans dosis d’humor però respectant la tensió dramàtica original. La versió del clàssic de Shakespeare portarà al teatre els grans temes tractats a l’obra a través dels gags còmics dels  seus personatges.
.

Tenors – Cia. Illuminati
15 de juny
La nota final de la temporada la posaran els tres tenors. Una paròdia musical que rememora els mítics concerts que van dur a terme els populars tres tenors, amb un recull de melodies d’ara i de sempre.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies