Problemes amb la licitació retarden l’obertura del bar del Centre Cultural

El regidor de Cultura, Oriol Mor, va explicar al ple de març que “amb optimisme” les obres de reforma del bar del Centre Cultural començaran el proper mes de setembre. Mor va reconèixer que “hem perdut un any i mig” i va explicar com ha anat el procés des que els qui explotaven el bar van decidir deixar-ho un cop esgotat el contracte. Des del govern van considerar que calia “posar en condicions una instal·lació amb 20 anys i que no havia tingut la cura adequada”. Així que es va plantejar la reforma a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que va elaborar el projecte de remodelació i va licitar les obres. Però el passat mes de febrer va comunicar que la licitació havia quedat deserta així que el passat dia 3 es tancava el període de recepció d’ofertes d’una nova licitació. La remodelació té un pressupost de 673.138 euros, comprèn una ampliació cap a la sala d’exposicions, el canvi d’ubicació de la barra, la cuina i els lavabos. Les obres tenen un termini màxim de sis mesos.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies