El Bàsquet Femení guanya i l’equip ja es relaxa amb l’objectiu assolit

L’objectiu és complicat que s’escapi. Quan Xavi Voltà va agafar les regnes del Club Bàsquet Ripollet Sandacos es va proposar assegurar la permanència de l’equip a Segona Catalana el més aviat possible, i a partir d’aquí mirar on podia arribar l’equip. Amb la victòria d’aquest passat diumenge al Francesc Barneda contra el Basquet Pia Sabadell (50-29) les ripolletenques ja sumen 14 victòries i amb sis jornades sembla que ja té els deures fets.
Als primers minuts del duel els dos equips van estar molt erràtics de cara a cistella. Ni en el primer quart (10-9) ni en el segon (19-18) les jugadores van estar gaire encertades. Però el descans va servir perquè les ripolletenques es reactivessin i milloressin el percentatge d’encert a cistella. L’exemple més clar va ser que en cap dels dos primers quarts les locals van fer cap triple però en el tercer Glòria Oriol i Laia López van encistellar des de la línia de 6,25 metres. El tercer quart va servir perquè les noies de Voltà guanyessin avantatge en el marcador (38-27). En l’últim el domini ripolletenc va seguir i, a més, les sabadellenques van firmar un parcial molt pobre amb només una cistella interior (50-29).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies