Ratxa de victòries per a l’Handbol que ja mira cap a la part alta de la taula

El Club Handbol Ripollet encara no dona la temporada per acabada i s’aferra a les últimes possibilitats d’aconseguir l’ascens. L’equip de José García haurà d’esperar una carambola per aconseguir la tercera plaça però matemàticament encara es pot aconseguir. Aquestes aspiracions  s’han concretat després de firmar la cinquena victòria consecutiva contra el Fornells Júnior. El diumenge passat els ripolletencs es van mostrar superiors als fornellencs tot i que a la primera part el partit estava molt igualat (34-28).
Els locals van sortir endollats. Comandants pels laterals Dani Jiménez i Raúl Medina van començar a dominar en el marcador juntament amb la punteria de Jordi Moyano des de l’extrem. Un temps mort del Fornells a l’equador de la primera part els va reactivar i van retallar distancies fins arribar al descans només un per sota (15-14). Però al segon temps els ripolletencs van tornar a mostrar el nivell dels primers minuts. La bona actuació de la primera línia juntament amb la solvència defensiva van servir per concretar la victòria.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies