Els equips del CTT Ripollet no poden evitar dir adéu a la Divisió d’Honor

Ja s’ha acabat la proesa del club petit que lluita contra els grans. El Club Tenis Taula Ripollet recordarà 2018 com l’any que els seus dos sèniors es van acomiadar de Divisió d’Honor.
L’Òptica Llull CTT Ripollet encara mantenia opcions de salvar la categoria abans de començar la jornada però les dues derrotes en terres valencianes han concretat el descens. El primer partit dels dos que va disputar va ser contra el CTT Alzira, el setè classificat. En els quatre primers duels es va repetir el 0 a 3 i només Miquel Arnau va aconseguir guanyar el seu cara a cara (5-1). El següent partit va ser contra el líder de la lliga, l’ASSSA Alicante, i la derrota encara va ser més dura (6-0). Amb aquestes dues ensopegades l’equip diu adéu a la categoria després de tres temporades jugant amb equips que ostenten grans pressupostos i es poden permetre fitxar palistes estrangers. Una situació similar ha viscut l’Autoescola Tatchepol CTT Ripollet. Les noies, totes elles en edat de juvenil, han estat dues temporades a Divisió d’Honor. Les noies ja havien concretat el descens abans de començar la jornada però han pogut acomiadar-se amb un triomf contra l’Oroso (1-5).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies