Cara i creu a la lliga per als equips masculí i femení del FS Ripollet

Aquesta jornada era clau per als dos sèniors del Futbol Sala Ripollet. Els dos equips es jugaven  el lideratge de les seves lligues però només el Femení va guanyar per refermar-se en la primera posició.
Cop a la taula a Divisió d’Honor
Abans de començar la jornada el femení anava només un punt per sobre del CN Caldes. La obligació era sortir de casa del segon classificat amb els tres punts i amb un domini total del duel els van aconseguir (2-4). Al minut 17 Rocío Serrano i Zaida González van avançar a les visitants.  Les locals no es van arronsar i van retallar distancies (1-2). En tres minuts el partit es va tornar boig. Primer el Ripollet va fer el tercer, el Caldes es va tornar però Sara Hernández va fer el quart i definitiu gol.
L’esforç es queda sense premi 
El masculí va perdre l’oportunitat d’assegurar el liderat a casa de l’Isur (4-3). Els egarencs es van avançar ben aviat però els ripolletencs van fer l’empat al 22’ (2-2). El Ripollet va fallar ocasions clares abans de trobar-se dos gols de l’Isur al 36’. A dos punts dels egarencs caldrà esperar que punxin.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies