Montellà explica a l’Aula detalls sobre com es va viure la Batalla de l’Ebre

Aquest dissabte 14 d’abril els alumnes de l’Aula d’Extensió Universitària aniran a Corbera d’Ebre per conèixer sobre el terreny les seqüeles de la batalla de l’Ebre. Allà els hi farà de guia la historiadora Assumpta Montellà. La mateixa que el passat dimarts es va encarregar de la sessió sobre la Batalla de l’Ebre al Centre Cultural. Ho va fer explicant aquesta batalla de la Guerra Civil des de la vessant més estratègica, política i militar però també des dels records personals d’aquells que la van viure en primera persona, entre els quals hi havia els qui van ser anomenats la lleva del biberó. Montellà va començar la sessió afirmant que “és important explicar la nostra història perquè també els joves sàpiguen que els drets i llibertats que tenim ara van costar la vida a molta gent”.
La propera sessió de l’Aula també serà especial. El dimarts 24 la xerrada no es farà al Centre Cultural. Els alumnes aniran fins a la Universitat Autònoma de Barcelona per escoltar al professor Santiago Tejedor que els hi parlarà sobre periodisme.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies