El Col·lectiu Popular l’Aresta comença un cicle d’actes sobre feminisme

El Col·lectiu Popular l’Aresta va organitzar diumenge passat, 8 d’abril, la segona edició del seu cicle de swing amb els professors de l’Escola Odette Sandra Fuentes i Marc Heymann. En comptes de celebrar-la al carrer, i a causa de la pluja, l’activitat es va traslladar al Centre Cultural. L’Aresta va enganxar la jam de swing amb la primera jornada feminista, dedicada al feminisme sindical i al perquè de la vaga del passat 8 de març. Està previst que l’entitat continuï les jornades tractant temes com l’autoconeixement o sobre el col·lectiu Lftbiq i cultura.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies