Concentració de rebuig a les accions judicials iniciades contra els CDR

Dimarts al vespre, després que es conegués que s’havia detingut a membres dels CDR arreu de Catalunya, es van convocar concentracions de rebuig arreu del territori. La més multitudinària va ser a Barcelona. Al nostre municipi es va fer a la Plaça Pere Quart on malgrat la pluja es van concentrar una trentena de persones. La sensació a l’entorn dels CDR és que augmenta la repressió de l’estat i que es vol criminalitzar la protesta al carrer. Tot plegat el mateix que senten molts artistes, humoristes o activistes socials. Des del món artístic ha sorgit també el col·lectiu No Callarem que està desenvolupant diverses activitats durant tota la setmana arreu. Una de les primeres activitats ha estat la publicació d’un videoclip signat conjuntament per diversos cantants de hip hop sota el títol ‘Los borbones son unos ladrones’. La iniciativa és obra del sabadellenc Pau Llonch i la productora ‘Propaganda pel Fet’ i entre els participants hi ha també presència ripolletenca.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies