Concentració dilluns 16 de la Marea Pensionista a la Plaça Pere Quart

Amb l’objectiu de fer visible la necessitat de defensar el sistema de pensions públiques i la necessària revalorització de les mateixes la Marea Pensionista convoca a tothom a concentrar-se el proper dilluns 16 a partir de les 18.30h a la Plaça Pere Quart. La crida és per a la gent gran però també “als fills, familiars, amics i veïns en general”. Es vol així fer extensiu el moviment i fer partícip a tothom de la reivindicació. A tota Espanya segueixen les manifestacions, concentracions i campanyes i també les recollides de signatures per tal d’aconseguir la revalorització real de les pensions. De fet la concentració a Ripollet coincidirà el dilluns vinent amb una jornada estatal de lluita. Amb aquesta s’estrenarà al carrer la Marea Pensionista local, que es va presentar en societat el passat mes de març omplint la sala d’actes del Centre Cultural.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies