L’Associació d’aturats organitza una xerrada sobre la renda garantida

Després d’anys de lluita ciutadana finalment al setembre de l’any passat es va posar en marxa la renda garantida. Des de llavors ja s’han presentat 75.000 sol·licituds  però els problemes són constants. La setmana passada la comissió promotora de la Renda Garantida denunciava al Parlament de Catalunya incompliments greus de la llei en la seva aplicació, un fet que està generant indefensió. El portaveu que ho va afirmar al Parlament va ser Diosdado Toledano qui ho explicarà el proper dimarts a partir de les 18.30h al Centre Cultural. Ho farà en la xerrada organitzada per l’Associació d’Aturats i estarà acompanyat pel seu company a la Comissió Carles Gómez i pel ripolletenc Manel Navarro, membre de l’Associació d’aturats i de la Comissió per la Renda Garantida. Durant la trobada es donarà resposta als problemes que s’estan donant per accedir a la renda i també s’explicarà qui té dret a cobrar-la i com s’ha de demanar.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies