La Marea Pensionista aplega més de 200 persones i anuncia noves accions

La reivindicació de la Marea Pensionista no només no s’atura sinó que s’amplia. Dilluns la secció local del moviment va aplegar més de 200 persones a la Plaça Pere Quart. Durant la concentració es va fer lectura de la resposta que des de la Marea Pensionista es dona a les promeses del govern central on reconeixen que “les mesures exposades no es corresponen en cap cas a les reivindicacions fetes” i es reiteren en la seva petició d’una “pensió digna, equiparada al salari mínim, i amb una pujada mínima del 8%”. També demanen la derogació de les reformes fetes en el sistema de pensions en els anys 2011 i 2013 i van tancar la lectura amb un missatge ben clar: “Les pensions són un dret guanyat i pagat. Que no et robin la teva pensió. Que no et robin el teu futur!”.
Després de llegir el comunicat es va fer una nova convocatòria pel dilluns 30 a les 11.30h. Es vol fer una caminada des de la Plaça Pere Quart fins l’Ajuntament on es farà entrada d’una moció de rebuig a les accions estatals i europees contra els pensionistes, on s’inclou el projecte de sistema europeu de pensions individuals que s’interpreta com una nova forma de privatitzar el sistema.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies