Gibert: “Res mai tornarà a ser com era abans, el que hem viscut és històric”

El Local va convidar el passat dimarts a la regidora de la CUP a Sant Cugat i ex-membre del Secretariat Nacional del partit Núria Gibert per tal que respongués a la pregunta “Què està passant al país després del 21D?”. Gibert va anar més enllà fent una àmplia explicació dels fets polítics i socials des de començaments de setembre per respondre que ara “estem en un encreuament” i va explicar que ella és “pessimista en el plànol institucional i optimista a nivell històric”. Va afirmar que “res mai tornarà a ser com era abans, perquè el que hem viscut és històric, una gran part de la població s’ha adonat que sols el poble salva el poble”, en referència al referèndum de l’1-O i sobretot a la tasca que s’està fent des dels CDR.
Mirant cap al futur va assegurar que “no és pragmàtic construir la República si una gran part de la població no se sent interpel·lada” i per això va afirmar que “cal fer que el procés viri cap a l’esquerra” convençuda que aquesta és “la única forma d’ampliar la base”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies