Caminada de la Marea Pensionista per demanar suport a l’Ajuntament

El proper dilluns 30 d’abril la Marea Pensionista ha convocat a les 11.30h una concentració a la Plaça Pere Quart. A les 12h s’iniciarà una caminada fins l’Ajuntament on es donarà entrada a una moció de suport a la revalorització de les pensions per tal que es debati al ple de juny. Des de l’entitat també estan organitzant un autobús per participar a la manifestació del 5 de maig a Barcelona. Es pot reservar una plaça a l’autobús, que sortirà del pavelló Joan Creus a les 15.30h, fins el 2 de maig a un preu de 6 euros al telèfon 644267731.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies