El Primer de Maig anirà enguany més enllà de les reivindicacions laborals

Els Dia del Treballador, el proper dimarts 1 de maig, arriba enguany amb una crida a la lluita conjunta. Des dels sindicats es vol aprofitar per agrupar demandes i així anar més enllà de les necessàries reivindicacions laborals, aquest cop s’insisteix en la denúncia de la precarietat i la reivindicació d’uns millors salaris, també es vol demanar la millora de les pensions i la defensa dels drets i les llibertats fonamentals. El lema de les marxes convocades per CCOO i UGT arreu de l’estat és ‘Temps per guanyar’ en al·lusió a guanyar en igualtat, millor treball i més salaris i pensions dignes. Serà una jornada reividicativa que arriba després de vagues generals, un 8M multitudinari, les manifestacions per les pensions i la marxa pels presos polítics. Uns mesos amb molta presència al carrer i problemes en el mercat laboral on els salaris no pugen, no es milloren els convenis, la precarietat va a més i l’atur segueix superant el 14%.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies