El CB Ripollet guanya una lliga de rècord i confirma l’ascens a Copa Catalunya

Tres jornades abans d’acabar la lliga el CB Ripollet Tapas Maverick ja és campió i té garantit l’ascens a Copa Catalunya. El passat divendres en un Barneda ple a vessar va posar la cirereta a la temporada davant un públic entregat i superant en un partit molt complicat al tercer classificat.
Els homes de David Igualada han estat una piconadora durant tota la temporada. Basant la seva fortalesa en el joc ofensiu, han estat clarament l’equip amb més anotació, han demostrar una gran superioritat però també ofici per resoldre al seu favor alguns finals ajustats. Un equip format per jugadors locals on l’aportació d’Albert Ortega i Roger Vilanova ha estat clau.
L’equip ha fet gaudir setmana rere setmana a la seva afició i el passat divendres no va ser menys. L’objectiu era aconseguir la lliga al Barneda però el rival era el Sant Gervasi, tercer classificat ficat en la lluita pel play-off. Els blaus van començar millor el partit, 32 a 21 al primer quart. Però els de Mollet van reaccionar, 41 a 40 al descans. La tensió pujava a mesura que avançaven els minuts i els nervis perjudicaven als jugadors locals, menys encertats del que és habitual. Igualtat màxima al tercer quart, 55 a 55. I tot igualtat fins que restava poc més d’un minut i els locals van aprofitar una tècnica a l’entrenador rival per sumar un parcial 7 a 0 i garantir la victòria, 81 a 75.
Després de l’esforç i la tensió va arribar la festa i la celebració a la pista i a la graderia. El club, que va haver de renunciar en 2015 a jugar en Copa per motius econòmics, té ara una nova oportunitat per recuperar el lloc que es mereix a la màxima categoria  del bàsquet català.
.
Xifres del campió
- Ha guanyat 26 dels 27 partits jugats.
- És l’equip que més punts ha ficat, 2.311, és a dir, una mitjana de 85 punts per partit. 9 punts més de mitjana que el segon millor equip i 24 més que el pitjor.
- En 12 partits ha ficat més de 90 punts, i en dues ocasions ha arribat a 102. L’anotació més baixa va ser en la primera jornada, 57 punts.
- En l’últim partit Vilanova i Ortega van sumar 25 punts cadascun.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies