El Club de Jubilats demana oferir a la 1a planta de l’Ibis serveis per gent gran

El passat dijous, abans de la sessió ordinària, i davant les portes de la sala de plens els membres del Club de Jubilats i Pensionistes van fer arribar a tots els grups polítics un comunicat on demanen que s’habiliti la primera planta de l’edifici de l’hotel Ibis per donar serveis a jubilats i pensionistes. En la carta expliquen que hi ha més de 200 famílies en la llista d’espera del centre de dia. És per això que demanen que fins que hi hagi un centre per a la gent gran es podria oferir aquest servei a l’edi­fici de l’Ibis.
La proposta però no tindrà gaire recorregut ja que en aquest espai ja s’estan fent les obres d’adequació per tal d’instal·lar les dependències municipals de l’àrea de Justícia Social, és a dir traslladar les oficines que ara hi ha a les dependències del carrer Salut.
En l’apartat de precs i preguntes i a resposta del regidor de Ciutadans Francisco Javier Tapia l’alcalde va afirmar que la proposta del Club Jubilats és “impossible” de dur a terme en aquest espai.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies