Desenes de persones es manifesten a favor d’una millora de les pensions

El passat dilluns desenes de persones van participar a la caminada convocada per la Marea Pensionista i es van concentrar per la tarda. Es tractava d’una acció per visibilitzar l’entrada d’una moció per tal que es debati al proper ple. En el text es demana suport a la lluita per la revalorització de les pensions i també que el ple demani la retirada del producte paneuropeu de pensions individuals (PEPP) que ha fet  la Comissió Europea. Des del moviment consideren que aquest producte és un nou intent per privatitzar les pensions públiques i una gran amenaça al sistema actual del nostre país. De fet, la Marea Pensionista, malgrat els últims anuncis de millora a les pensions fets pel govern central no s’atura. El proper dissabte 5 de maig hi ha previstes accions multitudinàries arreu d’Espanya. A Barcelona no serà una marxa, sinó un acte al pavelló de la Vall d’Hebron. Des de la secció local s’ha organitzat un autocar per participar de forma conjunta.
.
Fotografia de ripollet.cat
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies