S’aprova crear una comissió per revisar el nomenclàtor dels carrers

Després que el passat 8 de març les JERC ja denunciessin la manca de reconeixement de les dones al nomenclàtor local ara han portat la seva queixa al ple municipal. Per fer-ho van presentar una moció on sol·licitaven la creació d’una comissió que estudiï els noms de carrers i places del municipi i  elimini els dedicats a genocides i replantegi canviar els de tipus religiós. Una comissió que prioritzi a l’hora de posar noms nous els de dones ja que actualment “només 6 dels 62 carrers estan dedicats a dones”, “sent la majoria d’aquestes santes”. La moció va ser aprovada amb el vot a favor d’ERC, la regidora Mònica Laborda, Decidim i gràcies a l’abstenció del PSC. Durant el debat els regidors van recordar els problemes que generen als veïns els canvis de nom, van recordar que en comptes de fer una nova comissió es podria recuperar la d’Honors i Distincions que ja hi havia i van agrair a les JERC la iniciativa.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies