Tranquil·litat relativa per al CF Ripollet després de l’empat a Sabadell

Tres jornades per acabar la temporada i sembla que el Ripollet Club de Futbol no tindrà gaires complicacions per assegurar la permanència. Amb l’empat a casa del Sabadellenca (0-0), rival directe, els ripolletencs sumen 39 punts i es troben a set del descens. Molt s’haurien de tòrcer les coses perquè els homes de Xavier Pérez caiguessin a la catorzena posició.
Els ripolletencs van saltar al Municipal de la Creu de Barberà a Sabadell amb dos canvis en l’onze titular en vers al partit jugat a casa contra l’Àvia. Durant tot el partit ambdós equips van gaudir de poques ocasions clares de gol. Al minut 67 Pérez va donar entrada a Cadmo Buenache i Aitor Hernández a la recerca d’un gol que desequilibrés el marcador. A les acaballes del partit els locals van collar a la defensa visitant però el marcador no es va moure.
Aquest diumenge els roig-i-negres reben al municipal al Premià (8è classificat), la setmana següent jugaran al camp del Molletense (9è) i tancaran la lliga a casa amb el Folgueroles (10è).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies