El forn de pa Salud guanya el concurs d’aparadors de llibres de la UCR

La Unió de Comerciants ha organitzat un Concurs d’Aparadors de Llibres en motiu de l’Any del Llibre, en el qual hi han participat diversos establiments adherits a l’associació. Després de valorar els aparadors presentats, el jurat, en el qual han participat l’escriptora local Tamara Marín, la Rosa Maria Mellado del col·lectiu La Careta i la Paqui Fernández presidenta de l’Associació de pensionistes de Ripollet, va decidir atorgar el premi al forn de pa i pastisseria Salud, que va decorar el seu aparador amb llibres i figures de xocolata inspirades en aquelles obres, com un lleó de xocolata que acompanyava el llibre de El rei lleó, una gallina el de Chicken Little o un ou de dinosaure el de Dinosaures.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies