El CFA Jaume Tuset exposa un recull d’obres dels tallers fets pels alumnes

La sala d’exposicions del Centre Cultural acull la mostra bianual de treballs dels tallers del Centre de Formació d’Adults Jaume . Es poden veure obres de ceràmica, pintures i creacions de punt de creu, entre d’altres. Enguany la mostra serveix per celebrar també el 40è aniversari de l’escola. És per això que inclou uns plafons sobre la història del centre i durant l’acte d’inauguració es va voler retre homenatge als voluntaris que porten a terme els tallers i als alumnes que participen. De fet, Carme Castellví va recordar que ja en els inicis de l’escola hi havia un taller de ceràmica. L’entitat va aprofitar l’acte d’inauguració de l’exposició per desvetllar el guanyador del concurs de dissenys pel nou logotip del centre, que ha estat José Puente. El segon premi se’l va endur Nico Gámez.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies