Més de 300 multes per incompliment de la prohibició al carrer Sant Jaume

No costa gaire veure cotxes circulant incorrectament pel tram del carrer Sant Jaume a l’altura de l’escola Martinet. Malgrat que ja fa un mes que es va establir la prohibició encara hi ha molts conductors que la incompleixen. La majoria dels vehicles infractors ho fan girant des del carrer Sarrià de Ter i als que els hi hem preguntat argumenten no haver-se adonat del senyal que prohibeix el gir, que s’han despistat i han fet la ruta com sempre o no saber del canvi que s’ha fet a la via. Alguns es queixen que no es va informar abans de posar-ho en marxa i també troben a faltar senyalització excepcional que indiqui la nova ruta a fer.
Des de l’Ajuntament expliquen que la Policia Local va dedicar els primers deu dies a informar els conductors i que darrerament s’ha notat una millora. Malgrat això en poc més de dues setmanes la Policia Local ha posat més de 300 multes. També apunten que majoritàriament es tracta de conductors de fora del municipi que no sabien del canvi fet.
.
El PP considera que és un “nyap”
El Partit Popular va explicar aquesta setmana que ha rebut moltes queixes de ciutadans pel canvi fet al carrer Sant Jaume. Els populars consideren que és un “nyap” perquè manca més senyalització, indicadors de la nova ruta que cal fer per anar a la C-58 i “un nou pas de vianant a la cruïlla amb Sarrià de Ter i Milà”. Fent balanç de l’activitat registrada a l’Oficina del Ciutadà del partit també van explicar que el govern no els hi ha acceptat “perquè podria ser perillós” la sol·licitud d’un nou pas de vianants al carrer Balmes a l’altura del tunel de vianants sota els edificis del carrer Maragall.
.
Decidim valora positivament la pacificació del carrer
Des de Decidim han valorat positivament el canvi fet al carrer Sant Jaume i el procés que s’ha seguit per dur-lo a terme. En un comunicat de premsa apunten que “el carrer Sant Jaume és un dels punts negres pel que fa a la mobilitat al municipi: gran intensitat de trànsit i gran contaminació acústica i ambiental; presència de molts habitatges i una escola que des de la seva creació reclamava solucions pels problemes d’accessibilitat i seguretat pels infants”. Pel que fa a la situació actual reconeixen que “és possible que hi hagi encara algunes disfuncions” però confien “que la participació veïnal farà possible corregir-les.”
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies