El Local debat sobre el documental dedicat a L’Altraveu de Castellar

El Local va acollir dimarts la projecció del documental fet per Jesús Calàbria i Oriol Font sobre L’Altraveu de Castellar, candidatura política alternativa. Els mateixos autors van presentar el treball “fet amb esperit crític per recollir l’experiència viscuda durant deu anys”. La cinta és un diàleg entre protagonistes que parlen del procés “des dels moviments socials a la política institucional”. Malgrat que el documental s’havia pensat “per a consum intern”, “ha quedat millor del que pensàvem i ens hem trobat que gent de fora de Castellar s’ha interessat a veure’l”, explica Oriol Font. Calàbria considera que ara el documental queda com una “eina atractiva que recull la història d’aquest procés” i va apuntar que volien aprofitar la projecció a Ripollet per saber si fora de Castellar també sembla interessant. L’organització de la projecció va anar a càrrec del COP-Compromís per Ripollet que com els mateixos autors del documental van reconèixer “va ser un model per L’Altraveu”. Ambdues formacions han tingut els darrers anys un recorregut semblant i han compartit experiències dins les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies