Es canvia el traçat del carril bici a la carretera de Santiga per facilitar la circulació

Les últimes setmanes s’ha estat repintant el carril bici i renovant els separadors. A més d’aquestes tasques de manteniment s’ha aprofitat per canviar de banda un tram del carril a la carretera de Santiga. Ara s’arriba a aquest tram des del costat de la vorera i el carril canvia cap a l’altra banda de la calçada. Es busca així que el carril no dificulti l’accés a les fàbriques i que la sortida i entrada de cotxes i camions no molesti als ciclistes. Amb el canvi encara es fa més important que es respecti la prohibició d’aparcar en aquest tram i per això la Policia Local ha informat als conductors i està pendent de la zona.
A més d’aquest canvi està previst que a l’estiu es construeixi el tram de carril pel Torrent Tortuguer i també està previst finalitzar la connexió amb Montcada i fer el carril bici de connexió amb Cerdanyola pel carrer de l’Estació.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies