Lliurament dels premis 17 de maig de l’Observatori contra l’homofòbia

La Biblioteca de Ripollet acull aquesta tarda el lliurament dels premis 17 de maig de l’Observatori contra l’Homofòbia. Serà a partir de les 18.30h i l’acte comptarà amb l’alcalde, JM Osuna, el president de l’Observatori, Eugeni Rodríguez i també el diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania a la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia. L’acte s’avança al programa de celebració el dijous 17 del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. De fet, un quart d’hora abans del lliurament de premis s’hissarà la bandera de l’Arc de Sant Martí amb motiu d’aquesta data.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies