El femení del FS Ripollet guanya la Divisió d’Honor i puja a 2a Nacional

Una victòria és més dolça si s’aconsegueix en l’últim sospir, si s’afronta a totes les adversitats i encara més si és a casa del rival més difícil. Doncs amb tota aquesta èpica el Sènior del Futbol Sala Ripollet va aconseguir proclamar-se campió de Divisió d’Honor. A més, les noies de Sergio Oruj s’han assegurat una plaça per competir l’any que ve a Segona Nacional. Tot una fita si es té en compte que l’any passat van aguantar la categoria amb sis jugadores, el que significava tenir només un canvi a la banqueta. L’equip es va reforçar a principis de temporada amb tres jugadores i el resultat ha sigut millor del que s’esperava. Amb un futbol dinàmic i bastant superior a les rivals les ripolletenques només han cedit dos empats i dues derrotes. Però el passat dissabte va costar fer-se amb els tres punts que han certificat l’ascens i el campionat.
Les roig-i-negres visitaven el pavelló de l’Estel Vallseca, el segon classificat. Les barcelonines marxaven tres punts per sota a la classificació i una victòria era l’últim tren per intentar aconseguir el campionat. El duel va estar realment renyit, al segon temps  les ripolletenques es van quedar sense l’única portera i tot es va complicar encara més però en l’últim minut Ester Gimeno va obrar el miracle  amb l’únic gol del partit (0-1).
.

.
D’ençà que la pilota va començar a rodar es va veure que cap dels dos equips renunciarien als tres punts més importants de tota la temporada. Cap dels dos equips s’imposava a l’altre i les ocasions eren freqüents a les dues àrees. Sílvia Sánchez, la portera ripolletenca, evitava que el marcador es mogués, però la seva homòloga es mostrava al mateix nivell. Al minut 13 Sánchez va arribar tard a una pilota dividida fora de la seva àrea i va veure la targeta groga que sortiria molt cara.
El segon temps va començar amb l’empat al marcador i el primer ensurt per l’afició ripolletenca que omplia les grades. Sánchez va veure la segona groga en una acció molt similar a l’anterior. Sara Hernández, jugadora de pista, va ocupar la porteria. Tot i no ser la seva posició habitual va evitar que les locals foradessin la porteria ripolletenca. El partit semblava destinat a l’empat però Ester Gimeno es va vestir d’heroïna per evitar-ho. Va enviar dins una pilota centrada des de la part dreta de la pista. Al minut 39 va arribar el gol que val una lliga i un ascens i l’últim minut de partit es va convertir en el preàmbul d’una celebració molt desitjada i compartida amb l’afició local que es va desplaçar a Barcelona.
Les alegries del club poden anar a més. El masculí encara té dues jornades per intentar aconseguir la lliga i l’ascens, però ha d’esperar que l’Isur ensopegui. Per altra banda el Benjamí A s’ha classificat per la final a quatre de la Copa Catalunya que es jugarà aquest cap de setmana al Joan Creus.
.

Fotografies cedides pel FS Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies