SB Dance viatja a través dels mons de Disney en un original espectacle

SB Dance va celebrar el passat cap de setmana el seu espectacle de final de curs. Van ser tres sessions que van omplir el Teatre Auditori del Mercat Vell entre dissabte i diumenge. Sota el títol “El viaje de Walter”, els ballarins d’SB Dance van fer un recorregut per diversos espais inspirats en les pel·lícules de Walt Disney, a través de la dansa, la música, l’ambientació i els vestuaris. Van ser diverses les coreografies que van passar per l’escenari de l’Auditori, interpretades per tots els grups, tant  petits com grans, i treballades durant aquest curs.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies