El Pajaril salva la categoria amb una victòria en l’últim partit de lliga

El Peña Deportiva Pajaril seguirà una temporada més a Tercera Catalana. Els homes de Juan Muñoz van aconseguir la salvació en l’última jornada contra un rival directe, l’Escola  de Futbol Bonaire. Els ripolletencs arribaven al Camp Municipal Plà del Bonaire dos punts per sobre que els locals, amb un empat ja certificaven la permanència però van aconseguir una victòria que va saber a glòria (1-3). El partit es va complicar al minut 4, els egarencs es van avançar en el marcador. A la mitja hora de partit José Ferrando va fer l’empat i al 46 Albert Julián va  capgirar el marcador. Els nervis estaven a flor de pell i al 60’ els locals es van quedar amb un home menys. Amb tot de cara  Julián va fer el tercer per certificar el triomf i la salvació.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies