Comença l’ampliació del Taulí que ha de millorar el servei d’Urgències

El proper any l’hospital Parc Taulí tindrà 2.144 metres quadrats més, 72 nous llits que han de servir per millorar els tems d’espera a Urgències. Aquest dimecres s’ha presentat el projecte ‘Frontal Gran Via’ i l’inici de les obres. S’aixecaran dues noves plantes d’hospitalització damunt d’on ara està el servei d’urgències. Hi haurà 18 habitacions a cada planta per tal que els pacients que passen més hores en urgències a l’espera de ser ingressats a planta hi puguin disposar d’un llit molt abans. Les obres tenen un cost de 4.433.129 euros que són finançats directament per l’Ajuntament de Sabadell i caldrà afegir 1.081.569 euros d’equipament que finançarà el CatSalut. En paral·lel a la construcció de les dues plantes, que s’espera estigui finalitzat la segona meitat de 2019, també es farà la retirada de la coberta de l’actual edifici, que és d’Uralita, i es renovaran instal·lacions de climatització.
.
Vídeo del projecte
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies