Nou medalles del Gali al Trofeu Internacional de karate de València

El passat 26 de maig es va celebrar la 22a edició del Trofeu Internacional Ciutat de València de karate, organitzat per IKF Espanya. Els esportistes del Gali, entrenats per César Rufo van tenir un molt bon paper a la competició. Aaron Penades i Joan Carles Rufo es van proclamar campions de 16 i 17 anys a les seves categories de pes. També en primera posició de la categoria 10 i 11 anys menys 40 quilos va finalitzar Erik Diaz, que va estar acompanyat al podi pel seu company Quim Muñoz, segon. L’altre subcampionat aconseguit pels ripolletencs va ser el de Valentina Klug en la categoria de 8 i 9 anys de menys de 35 quilos. La resta de medalles van ser terceres posicions: Ian Nieto (8/9 anys menys de 30kg), Adrian Morgado (8/9 anys menys de 35kg), Valentina Benavides (10/11 anys menys de 35kg) i Isak Cerezo (12/13 anys menys de 45kg).
.
Fotografia cedida pel gimnàs Gali 
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies