ERC presenta a Jordi Soldevila com a candidat per a les eleccions municipals

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) farà aquest el dimecres 6 de juny a partir de les 19.30h al Centre Cultural la presentació del candidat per a les municipals de 2019, Jordi Soldevila. L’acte estarà presentat per la regidora de la formació, Lurdes Serra, i comptarà amb la participació de l’exalcalde de Sabadell, Juli Fernández. Soldevila ja ha anunciat que té la intenció de presentar una candidatura “guanyadora” i que permeti “fer el canvi que Ripollet necessita, un canvi que significa posar les persones per davant de tot” i “definir un model de ciutat perquè Ripollet sigui una ciutat de primera”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies