En marxa la remodelació del carrer Calvari entre Padró i Estrella

Aquesta setmana han començat les obres que han de finalitzar la remodelació del carrer Calvari. Durant els tres mesos vinents s’actuarà entre els carrers Estrella i Padró per renovar el paviment, les voreres, construir connexions als embornals d’aigües pluvials i l’encreuament soterrat de passos de serveis. A més hi ha previst el canvi del mobiliari urbà, l’enllumenat i posar més arbres. L’obra té un cost aproximat de 234.000 euros, finançats per l’Àrea Metropolitana, i a diferència de la remodelació de l’altre tram de carrer que es va fer des del PMO, aquesta s’ha adjudicat a l’empresa Voracys SL. De fet, aquesta mateixa empresa s’ha compromès a netejar i restaurar el mural de l’artista Josep M. Brull situat a l’edifici del carrer Padró cantonada amb Anselm Clavé. Mentre durin les obres la bateria de contenidors d’aquest tram de carrer es traslladarà al carrer de Sant Joan amb la plaça de l’Onze de Setembre.
.
Una remodelació molt lenta 
Era setembre de 2014 quan van començar les obres de remodelació del carrer Calvari. Ho van fer des del carrer Cot cap a Padró. Però mai van arribar al final. Les obres es van endarrerir per les pluges i uns problemes sorgits amb la canalització de l’aigua van encarir el projecte i van portar a aturar-lo al carrer Estrella després de més de vuit mesos. La remodelació feta no va ser exactament la mateixa que hi havia prevista. Per això l’actual govern va proposar als veïns al febrer de l’any passat aprofitar les obres que ara comencen per refer part del tram remodelat. Llavors s’apuntava que les obres podrien començar a finals del 2017. Finalment ho han fet aquesta setmana i només s’actuarà en el tram que quedava per remodelar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies