Retiren els nius de cotorres que hi havia a les torres del cablejat elèctric

Aquest dimarts uns operaris es van haver d’enfilar a les torres del cablejat del vial del riu Ripoll per treure els nius de cotorres que hi havia. L’operació no és senzilla però cal dur-la a terme perquè els nius poden provocar l’electrocució de les aus i afectacions al subministrament elèctric. En els últims anys les cotorres, una espècia invasora, s’han fet habituals a tot l’àrea metropolitana i més enllà de le molèsties que generen als espais d’horta i el soroll als vespres, el problema més greu és que els seus nius pesen entre 20 i 200 quilos de pes. Es calcula que en aquests moments hi ha 7.000 parelles de cotorres només a la ciutat de Barcelona. En alguns municipis del Vallès ja s’han posat en marxa accions per controlar les colònies existents.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies