El mes de maig es tanca amb 2435 aturats, 228 menys que fa un any

L’atur registrat continua baixant al nostre municipi però i segueix la tendència dels últims anys. El mes de maig el Departament de Treball tenia registrades 2.435 persones en atur a Ripollet. Es tracta de 59 menys que el mes anterior i 228 menys que ara fa un any. En els primers cinc mesos del 2018 l’atur ha baixat al municipi en 191 persones.
.

 

.
En termes absoluts l’atur actual és el més baix des de l’any 2008 i si es manté la tendència actual s’hauria d’acabar l’any per sota del nombre de desocupats que hi havia fa vuit anys, quan va començar la crisis econòmica. Malgrat aquestes bones xifres la taxa d’atur al nostre municipi segueix sent la tercera més alta de la comarca, per sobre del 13%, mentre que ja hi ha més d’una desena de ciutats al Vallès Occidental amb taxes d’atur per sota del 10%. 

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies