El torneig del Bàsquet Sant Gabriel arriba a partir d’avui a la 38a edició

Aquesta tarda, divendres dia 8, començaran les activitats del 38è Torneig del Bàsquet Sant Gabriel. A partir de les 17.30h hi haurà s’obrirà la primera jornada, dedicada als concursos de tir i d’habilitats i als partits especials com els de veterans o d’entrenadors. L’endemà, dissabte dia 9, serà el dia gran amb la celebració dels partits del torneig, enguany amb la participació d’equips del Joventut de Badalona, Cerdanyola, La Salla Horta, Tona, Llinars, SAFA Claror, Maristes Sants, Sant Quirze, Nou Barris, Santa Perpetua, Sant Nicolau, Qbasket i Rosella. En acabar els partits hi haurà el tradicional sopar del torneig. Diumenge es clourà aquesta edició amb la celebració al matí del torneig 3×3. Les pistes de l’escola Sant Gabriel seran novament l’escenari d’una gran festa del bàsquet de promoció que serveix per posar el punt i final a la temporada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies