El grup de teatre Jaume Tuset estena l’obra ‘La Caja de la discordia’

El dimecres 13 a les 19h al Teatre Auditori el grup de teatre de l’escola d’adults Jaume Tuset estrena l’obra ‘La Caja de la discordia’. Es tracta d’una història inoblidable pel ‘Camino de Santiago’ dirigida per Elisabeth Lombraña i Maria Ruiz. El grup de teatre, que correspon als tallers de l’Associació Jaume Tuset, està format per una dotzena de persones. La representació d’aquesta obra és la cloenda del curs i serveix per mostrar el que han treballat els últims mesos. L’any passat van omplir el pati de butaques i van fer riure als assistents amb l’adaptació de l’obra ‘Bar Manoli’ de Jean-Pierre Martínez.
.

Imatge cedida pel grup de teatre Jaume Tuset
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies