Després de l’ajornament per la pluja el Ripostock es fa diumenge a Pere Quart

Davant l’amenaça de pluja del passat diumenge, la Unió de Comerciants de Ripollet es va veure obligada a suspendre el Ripostock. Per aquest motiu s’ha traslladat la celebració de la fira comercial a una nova data. Serà aquest diumenge 10 de juny a la Plaça del Molí de 10 a 15h. A banda de les parades dels comerços, també se celebraran les activitats solidàries organitzades per la Llar d’infants Xiquilàndia i que estaven previstes per la setmana passada. Pel que fa al Concurs de Paranys, la Unió de Comerciants ja ha seleccionat les butlletes guanyadores i ha repartit els premis.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies