Amics del Teatre estrena al Centre Parroqual l’obra ‘Un passeig pel bosc’

El dissabte 9 de juny a les 21.30h i l’endemà, diumenge 10,  a les 18.30h el Centre Parroquial acull una nova estrena d’Amics del Teatre. Es tracta de ‘Un passeig pel bosc’, obra del dramaturg nordamericà Lee Blessing que explica la conversa entre dos diplomàtics durant un passeig relaxat. En el muntatge d’Amics del Teatre, dirigit per Xavi Caballé, es tracta de dues diplomàtiques interpretades per Laia Vilardell i Alba Cristina.
Les entrades per a les dues sessions es poden comprar a través de la web de l’entitat.
.
Properes estrenes
L’entitat té previstes més estrenes els propers dos mesos. El 30 de juny i l’1 de juliol el Quadre Juvenil farà ‘Actors de primera’ dirigida per Laia Vilardell. El 8 de juliol serà el torn del Quadre Infantil que interpretarà ‘La rateta, escombrava l’escaleta?’ amb guió i adapatació de Jordi Rodríguez i la direcció de Marta Figueras. I finalment l’entitat ha fet públic també que per Festa Major, els dies 24 i 26 d’agost, tornarà a representar ‘El Llibertí’, l’obra estrenada aquest any i que va registrar un gran èxit de públic.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies