L’institut Palau Ausit busca revalidar la victòria a l’Electrocat18

Aquest cap de setmana es celebra la 5a edició del concurs de prototips elèctrics Electrocat a Santa Perpètua. Hi participaran vuit instituts catalans i cadascun presenta un vehicle elèctric. El concurs consisteix en tres proves, una primera d’exhibició i verificació, la segona en la qual cal superar un circuit en dos torns de 20 minuts i una última que és l’aturada pel canvi de bateries. Els alumnes del grau d’automoció de l’institut Palau Ausit hi tornen a participar i ho fan amb la intenció de repetir el triomf aconseguit l’any passat i també en la primera edició, l’any 2014.
.

Fotografia del cotxe que presenta el Palau Ausit a aquesta edició i que ha mostar a Instagram
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies