Alt nivell i bona acollida a la picada organitzada per la Colla de Gitanes

La Colla de Ball de Gitanes de Ripollet va omplir dissabte al vespre les antigues pistes de l’ESBAR amb una picada que va tornar a ser tota una mostra de cultura i tradició. La colla local va convidar les colles de Castellar del Vallès i Santa Perpètua de la Mogoda, prop d’una cinquantena de participants que van ballar per optar a algun dels tres premis que es donaven: la millor peça innovadora, la millor peça amb castanyoles i a la millor colla. El jurat va lliurar aquest darrer premi a la colla local, valorant les diferències d’edat dels membres integrants. Així, el premi a la peça innovadora va ser per a la colla de Santa Perpètua i el premi a la peça amb castanyoles va ser per a Castellar del Vallès.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies