L’Escola de Futbol Base Ripollet ret un sentit homenatge a Antonio Linares

L’Escola de Futbol Base Ripollet va homenatjar el diumenge a Antonio Linares, segon entrenador de l’equip amateur que va morir el passat mes de setembre. Ho va fer disputant un Memorial amb el seu nom que va enfrontar al camp de l’Industrial a l’equip local amb el CF La Romànica, però el més important no va ser el futbol ni el partit sinó l’estima i l’afecte que el club i els aficionats van mostrar cap a la família de Linares. Abans del partit es va fer un emotiu acte de record que va comptar amb els jugadors, que portaven una samarreta commemorativa, i també amb els companys del grup ciclista de Linares.
.
Imatge de l’EFB Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies