El Femení de l’EFB acaba una lliga disputada de menys a més en la 10a posició

El Femení de l’Escola Futbol Base Ripollet tanca el teló de la temporada. El combinat de l’Industrial ha acabat la lliga en la desena posició de quinze equips amb 27 punts, un total de 7 victòries, 6 empats i 15 derrotes.
El principi de la temporada va ser molt dur. En els primers cinc partits les jugadores de l’EFB van encaixar tres golejades per set o més gols de diferència. A poc a poc l’equip va millorar i cada cop les peces encaixaven millor. Els bons resultats van començar a arribar. I no és important com es comença sinó com s’acaba. L’equip ha finalitzat la temporada amb dues victòries, una d’elles una golejada, dos empats i una derrota. Ara, el club ja pensa en la nova temporada i ja ha tancat les primeres incorporacions.
El CF Ripollet busca noies 
No fa gaires anys a Ripollet hi havia derbi local femení entre l’EFB Ripollet i el CF Ripollet. Ara els del municipal volen recuperar els equips femenins i per això han iniciat una campanya de captació per a la base. Busquen jugadores nascudes entre el 2000 i el 2008 per fer equips en les categories de base.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies