L’Associació 3 Pasos deixa l’activitat després de quatre anys de vida

L’Associació 3 Pasos va celebrar el dissabte 2 de juny el seu darrer festival al Teatre Auditori. I és que l’entitat ha anunciat que deixa l’activitat després de quatre anys de feina. Dani Gaspar, un dels tres responsables de l’associació, ha explicat que “per motius personals i un cúmul de feina” han decidit cessar l’activitat de l’entitat. “Som una entitat que ha treballat molt al municipi i que hem participat en diferents activitats”, explica Gaspar, “ens sap molt greu deixar-ho”. Al seu darrere deixen festivals temàtics i de final de curs, col·laboracions amb altres entitats i en activitats com Sant Jordi, el Dia de la Dansa o la Festa Major.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies