El Partit Popular critica la manca de gestió, concreció i fets del govern local

Aprofitant la roda de premsa periòdica que la secció local del Partit Popular ofereix per explicar els temes que tracten a la seva Oficina d’Atenció al Ciutadà el regidor Víctor Diéguez ha fet una valoració de la situació política. Estant a un any de les eleccions municipals Diéguez ha assegurat que “no es pot posar nota a l’acció de govern, perquè no hi ha. Hi ha molts processos oberts i molts projectes però no hi ha res fet”. El portaveu del PP ha considerat també que el govern està “encallat” amb la municipalització de l’aigua i ha lamentat que malgrat haver aconseguit que el Parlament de Catalunya demanés incloure una partida per la residència als pressupostos de la Generalitat “no s’hagi tirat endavant” i “s’hagin gastat 17.000 euros en un altre procés participatiu”. Més enllà de la valoració general des del PP han insistit en la necessitat de fer nous passos de vianants al carrer Sant Jaume, han explicat que segueixen sense resposta sobre si la càmera de seguretat de la plaça Constitució funciona i que han notat un augment de queixes dels veïns per l’atenció a Serveis Socials.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies