L’Aula d’Extensió Universitària tanca el curs parlant del compositor Vivaldi

El dimarts 19 de juny l’Aula d’Extensió Universitària celebra la cloenda del curs. Ho fa, com és habitual, amb una sessió de portes obertes al Teatre Auditori. Començarà a les 19h i en aquesta ocasió comptarà amb el professor d’història de la música Joan Vives que oferirà la xerrada ‘Antonio Vivaldi, el gran retratista musical de la natura’.
Aquesta serà l’última activitat d’un curs que ha comptat amb xerrades quinzenals d’una gran diversitat temàtica però també amb sortides, visites i inclús un viatge final de curs el passat mes de maig a França.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies