L’Aula d’Extensió tanca el curs al Teatre Auditori a ritme d’Antonio Vivaldi

Després d’un curs intens i ben farcit d’activitats els membres de l’Aula d’Extensió Universitària es van acomiadar al Teatre Auditori fins després de l’estiu. Com és habitual la xerrada de cloenda va ser de portes obertes i va registrar una bona afluència de públic. El tema i el convidat triat per a l’ocasió bé s’ho valia. Joan Vives, divulgador i professor d’història de la música, va dedicar la sessió al compositor i violinista italià, Antonio Vivaldi. Va començar la xerrada explicant que a diferència d’altres artistes fins no fa gaire es desconeixien molts detalls de la biografia de l’autor de ‘Les quatre estacions’.
Així, aprenent més sobre un dels més reconeguts compositors del barroc, es va posar punt final a un curs que ha destacat per la presència de Lluís Foix, Isabel Clara-Simó, Roger Canadell o Assumpta Montellà, entre d’altres, i per les sortides i excursions fetes. La sessió de cloenda es va tancar amb un refrigeri de comiat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies